skip to Main Content

ПЕГАСУС КРАФТАТОН – ЕДНА СВЕЌИЧКА

Рачна изработка на свеќи и новогодишни украси. Работилницата е инспирирана од иницијативата One Small Candle започната од група млади амбасадори на HundrED (HundrED Youth Ambassadors) од Лондон, Велика Британија.

ПЕГАСУС ВИДЕО КЛИПАТОН

Од пишување на кратко сценарио до снимање и режирање на новогодишна честитка со Filmora и Final Cut.

ПЕГАСУС ПАЗЛТОН

Новогодишна авантура која нè води на далечниот Северен пол, во ТАЈНАТА СОБА на Дедо Мраз, каде што нè очекуваат загатки со тајни кодови. Дали ќе успееме да го одгатнеме кодот зад кој се крие клучот од тајната соба? Останува да се види!

Линк до ФБ настан: https://fb.me/e/nPlBQpUkJ

Back To Top