skip to Main Content

Серија на работилници на тема Малефисент, по повод Хaлоувин (Halloween).

 

ПЕГАСУС МАСКАТОН

Работилница за изработка на маски.

 

ПЕГАСУС ПАЗЛТОН

Соба со загатки и тајни кодови кои треба да се решат за да се најде клучот и да се побегне од замокот на Малефисент.

 

ПЕГАСУС ФИЛМАТОН

Џебно кино во Пегасус ЕЛС.

Линк до ФБ настан: https://fb.me/e/4dTG0CrVx

Back To Top