skip to Main Content

Се сеќавате на Гринч кој го украде Божиќ?

Ни пристигна специјална молба од Дедо Мраз да му помогнеме да го спаси Божиќ од Гринч оваа година.

Но, дали можете да ги решите сите загатки и да избегате од неговата пештера неприметени?

Оваа ОНЛАЈН Божиќна соба со загатки е прилагодена за ученици на возраст од 6-12 години. Учесниците решаваат неколку загатки, за да ги пронајдат подароците и да го спасат Божиќ од Гринч.

Линк до ФБ настан: https://fb.me/e/3OI482w7u

 

Back To Top