skip to Main Content

Ако сте фан на Адамсови и љубител на мистерии и загатки, придружете ни се на оваа авантура за Ноќта на вештерките (Halloween), каде што ќе треба да најдете излез од куќата со духови на Адамсови.

 

Дали сте подготвени да ја решите најголемата мистерија на Адамсови?

Линк до ФБ настан: https://fb.me/e/5HtaWZJFl

Back To Top