skip to Main Content

Англиски јазик за возрасни (општ и деловен англиски)

7,100 ден

Категорија:

Опис

Добредојдовте на нашиот онлајн курс по општ и деловен англиски за возрасни!

Подобрете ги вашите јазични вештини по англиски јазик со нашиот персонализиран и иновативен курс, дизајниран за возрасни слушатели и прилагоден на вашите професионални потреби.

📚 Што нудиме:

Индивидуална настава: Интерактивна индивидуална настава насочена кон градење и подобрување на вашите јазични вештини.

Дигитални алатки: Секој час е поддржан со современи дигитални алатки за подобрување на учењето.

Комуникациски и презентациски вештини: Програмата се фокусира на подобрување на вашите комуникациски и презентациски вештини, што е клуч за успех и во личниот и професионалниот живот.

🌐 Започнете го вашиот пат кон успехот со нас денес!

Пакет од 10 часа.

Back To Top