skip to Main Content

Подготвителен курс за TOEFL/IELTS

10,100 ден

Избриши
SKU: N/A Категорија:

Опис

Курс за подготовка за TOEFL и IELTS за возрасни!

Откријте нови можност и подгответе се за меѓународен сертификат по англиски јазик со нашите специјализирани курсеви за подготовка за TOEFL и IELTS, наменети за возрасни слушатели.

📚 Што нудиме:

Курсеви за подготовка за TOEFL и IELTS: Комплетна подготовка за испитите со цел да се постигне подобар резултат.

Индивидуална настава: Персонализирана настава со цел да се подобрат вашите јазични вештини.

Дигитални наставни ресурси: Современи дигитални алатки и онлајн ресурси за подобрување на учењето, со што се овозможува поефикасна и успешна подготовка за испитите.

Комуникациски вештини: Подобрување на вашата способност за комуникација на англиски јазик, во професионални и секојдневни ситуации.

Граматика и вокабулар: Започнете со засилување на вашата јазична основа за подобар резултат на TOEFL и IELTS испитите.

🌐 Започнете го вашиот пат кон успехот со нас денес!

Пакет од 10 часа.

Дополнителни информации

Курс

TOEFL, IELTS

Back To Top