Дигиталното писменост со културното наследство

Uncategorized • Comments Off on Дигиталното писменост со културното наследство

Пегасус ЕЛС започна со програмата „Дигитална писменост на англиски јазик”, со посебен фокус на светското културно наследство. Следат низа авантури, виртуелни тури, и други изненадувања. Бидете со нас, следете го нашиот блог и бидете во тек… Ветуваме одлична забава и едукација!

Настан

#MuseumLearning #EuropeforCulture #HundrEDAmbassador #EdChat#EdTechChat #blendedlearning #VReducation #flippedclassroom#DigitalLiteracy

Pin It

» Uncategorized » Дигиталното писменост со културното наследство
On 19/03/2018
By

Comments are closed.

«

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest