Пегасус ЕЛС финалист во категоријата Локална Иновација на 15-тиот ЕЛТонс 2017

Uncategorized • Comments Off on Пегасус ЕЛС финалист во категоријата Локална Иновација на 15-тиот ЕЛТонс 2017

Пегасус ЕЛС воведен нов и иновативен курс по Дигитална писменост на англиски јазик, и нуди основна обука за развивање на вештини за блогирање, веб дизајн, видео едитирање, презентациски вештини и социјални медиуми на ученици кои го изучуваат англискиот јазик.
Со овој курс, Пегасус ЕЛС беше избран како финалист во категоријата Локална Иновација на 15-тиот ЕЛТонс 2017 настан кој ги вреднува и наградува иновациите во наставата по англиски јазик на глобално ниво, што се одржа во јуни 2017-та во Лондон. Овој курс беше избран како финалист од страна на панел од експерти во конкуренција со 129 меѓународни производи, публикации и услуги кои ги исполнуваа тесните критериуми за: иновативност, креативност и практична функционалност.
На следниов линк може да го проследите интервјуто од самиот настан: Pegasus ELS.
За повеќе информации посетете ја следнава вебстрана: Local innovation award in partnership with Cambridge English Language Assessment.
Pin It

» Uncategorized » Пегасус ЕЛС финалист во категоријата...
On 28/12/2017
By

Comments are closed.

« »

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest