Од сега во Скопје и Тетово!

Uncategorized • Comments Off on Од сега во Скопје и Тетово!

Можност за сите невработени како и вработени лица во јавниот и приватниот сектор кои сакаат да ги подобрат и унапредат комуникациските вештини по англиски јазик!
Пегасус ЕЛС во соработка со Илумине и ICT Talent нуди Посебна програма за англиски јазик за возрасни верифицирана од ЦОВ и МОН.
Учете англиски на лесен начин и добијте сертификат кој што е признат од сите институции во РМ, и како таков конкурентен на пазарот на трудот.
Бидете во чекор со времето, имајте го целиот свет на дланка!
Флаер
Линк
Pin It

» Uncategorized » Од сега во Скопје и...
On 28/09/2015
By

Comments are closed.

« »

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest