Англиски јазик и компјутерски вештини за деца и младинци

Uncategorized • Comments Off on Англиски јазик и компјутерски вештини за деца и младинци

Бидете дел од најталентираните ученици во Република Македонија почнувајќи од 1ви октомври 2015! Со комбинираната програма (ICT+English)=(English+ICT) добивате две сертифицирани дипломи! Учете професионален англиски јазик и неговата употреба во информатичката технологија. Уписите се во тек!

Pegasus ELS во соработка со Илумине и ICT Talent (www.ict-talent.mk) за новите таленти!

ictpegasus(кликнете на сликата за поголема резолуција)

Pin It

» Uncategorized » Англиски јазик и компјутерски вештини...
On 24/09/2015
By

Comments are closed.

« »

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest