Дигитална писменост на англиски јазик

Жиро с-ка: 200000770025277

Депонент: Стопанска Банка АД Скопје

Цена: 1500 МКД/месечно (4500 МКД вкупно за 30 часа).

Цена за ученици кои веќе посетуваат настава во Пегасус ЕЛС: 1200 МКД/месечно (3600 МКД вкупно за 30 часа).

Времетраење: Курсот се одвива во период од 15 недели, а наставата се посетува два пати неделно по 60 минути или вкупно 30 часа.

Содржина: Основна обука за дигитална писменост на англиски јазик за деца и младинци на теми: блогирање, веб дизајн, видео едиција, социјални мрежи и презентациски вештини.

Посетете го нашиот блог “Pegasus ELS Digital Literacy Blog”

Со програмата „Дигитална писменост на англиски јазик”, Пегасус ЕЛС е еден од финалистите за престижната награда  ELTons 2017 Innovation Awards, во категоријата Локални иновации, која ја доделува Британскиот совет.
E489 Eltons 2015 Nominated

on April 6 | by

Leave a Reply

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest