Англиски јазик за деца и младинци

Жиро с-ка: 200000770025277

Депонент: Стопанска Банка АД Скопје

Цена: 1200 МКД/месечно (10200 МКД вкупно за 8 и пол месеци + 400 МКД наставни работни материјали).

Цена за две или повеќе деца од исто семејство: 1100МКД/месечно по ученик, (9350 МКД вкупно за 8 и пол месеци + 400 МКД сет со наставни работни материјали)

Времетраење: Курсот започнува на 15ти септември 2015, а завршува на 15ти јуни 2017, со двонеделна пауза за време на зимскиот распуст (1ви јануари до 15ти јануари 2017).

Содржина: Општи курсеви по англиски за деца и младинци, учење на јазик преку наставна содржина, интерактивен пристап со употреба на технологија, софтверски апликации и веб алатки, организирање на културни настани (Ноќ на вештерките, Божиќ и Денот на вљубените).

 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ:

Видео и драмски работилници[1], подготовки за екстерно тестирање и матурски испит[2], eкскурзии[3].

 


[1] Видео и драмските работилници се одржуваат еднаш или два пати годишно со различно времетрање и цени зависно од опсегот на проектот.

[2] Подготовките за екстерно тестирање и матурски испит се одржуваат еднаш годишно со минимум 10 часа настава по студент.

[3] Екскурзии (еднодневни патувања) се организираат во второто полугодие до различни дестинации во земјава.

on April 6 | by

Leave a Reply

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest