28698656_1598709666830757_112476124282595664_o

Дигиталното писменост со културното наследство

Новости Comments Off

Пегасус ЕЛС започна со програмата „Дигитална писменост на англиски јазик”, со посебен фокус на светското културно наследство. Следат низа авантури, виртуелни тури, и други изненадувања. Бидете со нас, следете го нашиот блог и бидете во тек… Ветуваме одлична забава и едукација!

Настан

#MuseumLearning #EuropeforCulture #HundrEDAmbassador #EdChat#EdTechChat #blendedlearning #VReducation #flippedclassroom#DigitalLiteracy

Pin It

» Новости » Дигиталното писменост со културното наследство
On 19/03/2018
By

Comments are closed.

«

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest