Англиската мистерија со Шерлок Холмс

09/06/2012

  • holmes2
  • sherlock

Познатиот англиски детектив веќе подолго време трага по знаци за да најде решение за една од најголемите англиски мистерии на сите времиња. Од мистериозен извор, тој добива електронска пошта дека сите знаци се поврзани со едно училиште за англиски јазик во Тетово, Македонија, каде што ќе може да ја реши сложувалката и да ја открие Англиската мистерија. Тој тргнува на пат за да најде фестивал за деца, што на почеток го разочарува. Сепак, неговиот интуитивен интелект го води понатака во потрагата за наскоро да открие дека, сепак, сето ова е поврзано со англиската мистерија. Дали Шерлок ќе успее да ја реши сложувалката и да ја открие мистеријата? Останува да се види…

Leave a Reply

EnglishМакедонскиVisit Us On Pinterest